Hoe snel worden uw bestellingen verzonden / bezorgd door kitXpert.nl?

In principe geldt dat alle producten die voor 16:00 uur worden besteld dezelfde dag verzonden worden met als uitzondering van niet op voorraad zijnde producten. Deze worden binnen de gestelde termijn zoals aangegeven werkdagen afgeleverd. Mocht het niet lukken om het pakket direct of de volgende dag te verzenden dan stellen wij u hier altijd van op de hoogte.

(bestellingen die betaald worden met een creditcard ondervinden vaak wel 1 dag vertraging i.v.m. een latere goedkeuring van uw bank).

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €4,95 of €11,95  per bestelling. Ook voor volle dozen betaalt u  €4,95 of €11,95  verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Het totaal bedrag dat wij aan verzendkosten berekenen  wordt automatisch zichtbaar bij het afrekenen.

Franco leveringen vanaf €50,00 (bij webshop bestellingen & iDeal betalingen) . Prijzen zijn netto en exclusief btw. 

Verkeerd product geleverd

kitXpert.nl stelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Mocht u desondanks toch een artikel toegestuurd krijgen dat u niet heeft besteld dan kunt u dit aan ons retourneren. De kosten die u hiervoor maakt storten wij terug op uw bankrekening. Voor het alsnog toesturen van het juiste product rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.
Reclamatie’s binnen 8 dagen na levering.

Verkeerd product besteld

Het kan voorkomen dat u zelf een verkeerd product bij ons heeft besteld. In dat geval kunt u het artikel aan ons retourneren. Wij zullen de aankoopprijs van de artikelen terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten die u zelf heeft gemaakt en de verzendkosten die u aan ons heeft betaald vergoeden wij niet. Het is wel belangrijk dat de producten onbeschadigd en ongeopend retour komen, anders kunnen wij niet tot terugstorting over gaan.
Reclamatie’s binnen 8 dagen na levering

Retourzending melden

Voordat u uw bestelling terugstuurt kunt u eerst telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om uw retourzending te melden.
U kunt e-mailen naar info@kitXpert.nl

Terugbetaling

Na ontvangst en controle van de retourzendingen bij het magazijn van kitXpert.nl wordt uw restitutie verwerkt. Dit bedrag wordt binnen vijf tot zeven dagen op uw rekening bijgeschreven.