Hoe snel worden uw bestellingen verzonden / bezorgd door Denbravenonline.nl?

 

In principe geldt dat alle producten die voor 21:30 uur worden besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden worden met als uitzondering van niet op voorraad zijnde producten. Deze worden binnen de gestelde termijn zoals aangegeven werkdagen afgeleverd. Mocht het niet lukken om het pakket direct of de volgende dag te verzenden dan stellen wij u hier altijd van op de hoogte.

 

Verzendkosten

 

De verzendkosten bedragen €5,35 of €11,95  per bestelling. Ook voor volle dozen betaalt u  €5,35 of €11,95  verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht (excl. btw). Het totaal bedrag dat wij aan verzendkosten berekenen  wordt automatisch zichtbaar bij het afrekenen. 

Franco leveringen vanaf €50,00 (bij webshop bestellingen & iDeal betalingen) . Prijzen zijn netto en exclusief btw. 

Retourneren? Hier hebben we een eigen pagina voor!

Mocht u uw bestelling (deels) willen retourneren, kunt u dat doen via deze link:

https://kitxpert-retour.myparcel.me

Retourneren kost in alle gevallen €5,- aan verzendkosten. 

Purschuim kunt u helaas niet retourneren, dit komt omdat wij niet kunnen garanderen dat purschuimbussen gedurende het transport altijd rechtop hebben gestaan (dit is een vereiste). Purschuim is wanneer het voor een langere tijd plat heeft gelegen na enige tijd niet meer te gebruiken, en wij leveren liever geen defecte producten aan onze klanten!

 

Verkeerd product geleverd

 

Denbravenonline.nl stelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Mocht u desondanks toch een artikel toegestuurd krijgen dat u niet heeft besteld dan kunt u dit aan ons retourneren. De kosten die u hiervoor maakt storten wij terug op uw bankrekening. Voor het alsnog toesturen van het juiste product rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.
Reclamatie's binnen 8 dagen na levering.

 

Verkeerd product besteld

 

Het kan voorkomen dat u zelf een verkeerd product bij ons heeft besteld. In dat geval kunt u het artikel aan ons retourneren. Wij zullen de aankoopprijs van de artikelen terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten die u zelf heeft gemaakt en de verzendkosten die u aan ons heeft betaald vergoeden wij niet. Het is wel belangrijk dat de producten onbeschadigd en ongeopend retour komen, anders kunnen wij niet tot terug storting over gaan. 
Reclamatie's binnen 8 dagen na levering

 

Retourzending melden

 

Voordat u uw bestelling terugstuurt kunt u eerst telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om uw retourzending te melden. 

U kunt e-mailen naar [email protected]

 

Retourkosten

De kosten van het retourneren van bestelde producten zijn ten alle tijde voor de koper, het bedrag van de bestelde producten samen wordt teruggestort, gemaakte kosten voor het retourneren daarentegen niet, helaas.

 

Terugbetaling

 

Na ontvangst en controle van de retourzendingen bij het magazijn van Denbravenonline.nl wordt uw restitutie verwerkt. Dit bedrag wordt binnen vijf tot zeven dagen op uw rekening bijgeschreven.